Директорот на Гранд, Саша Поповиќ донел одлука “Ѕвездите на Гранд нема да се снимаат…“

Сигурноста на прво место

Снимање на нови емисии на “Ѕвездите на Гранд планирани за оваа недела ќе биде одлоложено.

– Почитувајќи ја одлуката на Владата на Србија со воведување вонредна состојба во нашата држава, и почитувајќи го апелот на Министерството за здравје, донесовме одлука снимањата за сега да ги стопираме, грижејќи се најнапред за безбедноста и здравјето на нашите натпреварувачи, нивните родители, членовите на жирито и сите вработени во овој проект. За продолжување на натперварот сите наши кандидати ќе бидат благовремено известени! Сега е најважно сите да го зачуваме здравјето! – стоело во известувањето. 

InterServer Web Hosting and VPS