Оваа е новата девојка на Аца Лукас – не се двоеја еден од друг

Оваа русокоса е новата девојка на Аца Лукас – не се двоеја еден од друг

Аца Лукас конечно во јавноста ја покажа својата девојка Јована, која блескала од среќа додека седела до него.

Досега Лукас ја криел од медиумите својата избраничка, но таа сега дошла да го поддржи пејачот.

Фолкерот го претставил својот нов дует „Проблем“, а таа цело време била покрај него, се смешкала и наздравувала со сите./24info.mk

InterServer Web Hosting and VPS