Audi Е-Tron S е масивен електричен дрифтер!

Неодамна ги објавивме спецификациите на спортскиот електричен кросовер, но сега Audi ги демонстрира неговите способности на тркачката патека.

Целта на електричните автомобили е да понудат поеколошка алтернатива, а целта на кросоверите е да понудат поголема практичност. Од објавеното видео можеме да видиме дека новиот Audi E-Tron S успева да ги комбинира овие два елементи и дополнително да ги зачини со забава.

Погледнете го перформансот на електричниот модел подолу!

InterServer Web Hosting and VPS