Македонската убавица објави прва фотографија со ќерката Кира

Светски познатата манекенка Катарина Ивановска го роди своето второ дете пред 6 месеци.

Таа сега објави прва фотографија со ќерката Кира.

InterServer Web Hosting and VPS