Боки 13 се пишмани: Тодоровиќ, Ременски и Панделески нема да сведочат

Во кривичниот суд денеска продолжи судењето Рекет. Ќе сведочат сведоци предложени од првообвинетиот Бојан Јовановски – Сергеј Варошлија, Марија Јанковска и Александар Кртов. Прва како сведок се појави Јанковска.

Пред да сведочи таа судијката кажа дека Боки ги повлекол дел од неговите сведоци. Во Рекет нема да сведочат бизнисменот Владимир Тодоровиќ, Дејан Панделески, синот на Цветан Панделески осомничен во Империја и Јовче Ременски, сопругот на пратеничката Фросина Ременски.

InterServer Web Hosting and VPS