Злобната свекрва од „Истанбулската невеста” е сосема поинаква во реалноста

Турската актерка Ипек Билгин која ја глуми злобната свекрва во Истанбулската невеста има 63 години и е една од најпознатите турски актерки.

Судејќи според нејзините Инстаграм фотографии, таа е сосема опуштена во секојдневието и е сосема поинаква од серијата.

По пензионирањето, таа одлучила да си го промени животот. Ипек се пресели од Анкара во Истанбул и започна да снима серии, го одби класичниот театар и се пренасочи на експериментална глума.

Ипек е многу поразлична од Есма Султан, активна е дури и на социјалните мрежи, а погледнете дел од нејзините приватни фотографии од кои ќе се изненадите од ведрото лице и насмевката, што речиси и да ги нема во улогата на Есма.

InterServer Web Hosting and VPS