Драгана Мирковиќ проговори за чувствителна тема: „Родителите не ми дојдоа на свадба“

Познатата српска пејачка Драгана Мирковиќ се омажи за Тони во 2000 година, на денот среќниот пар не ја тргаше насмевката од своите лица. Сепак во едно интервју пејачката откри дека на нејзиниот најубав ден не присуствувале нејзините родители.

„Се венчавме во општината, тоа беше скромно славење. Беше време на санкции, никој во моето семејство не можеше да дојде бидејќи Тони е австриски државјанин од раѓање, јас едноставно не можев да го направам тоа сè додека не се омажам и додека нашата заедница не беше документирана до крај. Имавме неколку гости бидејќи моето семејство не можеше да добие виза “, рече Драгана неодамна.

“Ниту семејството на Тони не можеше да дојде затоа што тој има поголемо семејство. Така, имаше дваесетина гости, но и покрај фактот што ми недостасуваше семејството, сепак за мене беше најубавата и романтична свадба, затоа што едноставно бев толку искрено среќена и тоа беше доволно за мене во тој момент “, откри Драгана неодамна.

InterServer Web Hosting and VPS