На 17 години за него избегала од дома: Кој е првиот сопруг на Емина Јаховиќ

За да се омажи со првиот сопруг Емина Јаховиќ на 17 години побегнала од дома. Станува збор за Босанецот Аладин Ѓуловиќ, со кого Јаховиќ имала бурна, но кратка љубовна приказна. Нивната љубов не траела долго поради тоа што Емина сакала да продолжи да се занимава со пеење, а тој не можел да го прифати тоа.

Аладин сега е оженет, а во Нови Пазар има своја приватна компанија.

InterServer Web Hosting and VPS