Легендарната Шер после 44 години во исто издание: Никој не може да поверува дека има 73 години

Познатата пејачка Шер веќе е во осмата деценија, но според нејзиниот изглед малкумина можат да поверуваат во тоа.

Пејачката во својата 73-та година сè уште остава без здив каде и да се појави, а она што деновиве привлече внимание е нејзината најнова фотографија на која изгледа идентично како на фотографијата од пред 44 години.

Секако, никој, па ни самата Шер не оспорува дека за голем дел од оваа сличност е заслужен естетскиот хирург, но луѓето сè уште коментираат дека Шер изгледа феноменално.

Погледнете и уверете се.

InterServer Web Hosting and VPS