Тестирање на издржливоста на Motorola RAZR!

Време е за уште едно тестирање. Овој пат, станува збор за тестирање на новопретставениот Motorola RAZR:

Motorola RAZR повторно пристигна на пазарот. Ова е истиот легендарен уред кој беше популарен пред многу години. Овој пат, доаѓа со флексибилен дисплеј од 6.2 инчи и низа моќни карактеристики под хаубата.

Но, колку од познатите тестирања на JerryRigEverything овој уред ќе може да издржи? Дали RAZR ќе се скрши уште првиот пат кога ќе го отворите? Што ќе се случи доколку случајно го превиткате, но во погрешна насока?/gsm.mk

Ајде да видиме:

InterServer Web Hosting and VPS