Тачи: Сите имаат заслуги за НАТО, но најголема има поранешниот премиер Зоран Заев

На свечената седница за ратификацијата на Предлогот на закон за ратификација на Северноатлантскиот договор лидерот на ДПА, Мендух Тачи истакна дека сите имаат заслуги за НАТО, но најголемата заслуга му припаѓа на поранешниот премиер Зоран Заев

#Тачи: Сите имаат заслуги за #НАТО, но најголема има поранешниот премиер #ЗоранЗаев

Posted by TV21 on Tuesday, February 11, 2020
InterServer Web Hosting and VPS