Џенифер Лопез ги покажа стомачните мускули на прошетка со ќеркичката Еми и мајка си Гвадалупе

Во изминатиот период Џенифер Лопез напорно тренираше и работеше на својот настап со Шакира на полувремето на Супер Боул. Откако имаше спектакуларна изведба, таа повеќе време поминува во релаксација со семејството.

50-годишната музичка дива беше фотографирана на прошетка со мајка си Гвадалупе и ќеркичката Еми, која исто така заедно со неа настапи на Супер Боул. Леопардскиот комплет од Пако Рабан ги истакна стомачните мускули на Џеј Ло.

Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез
Џенифер Лопез

Еми доби многу комплименти за својот настап на сцената покрај мајка си и Шакира.

Џенифер Лопез
InterServer Web Hosting and VPS