Од нејзините облини ќе ви застане здивот: Немојте да се срамите од своето тело

Дали некогаш сте слушнале за Луција Јаворчекова? По овие фотографии сигурни сме дека ќе ја запаметите.

Станува збор за поранешна словачка велосипедистка, која во 2018 година беше и првак во државата, а сонародниците и предвидуваа блескава кариера, но таа не се гледала во тоа на долги стази.

Луција обожавала велосипедизам, но заработката од овој спорт не била доволно голема за да ја мотивира да продолжи со тоа.

Додека се занимавала со спорт, Луција важела за една од најубавите и најзгодните спортистки.

Згодното тело ја внесе во манекенските води, а наскоро собра и многу следбеници на Инстаграм.

Моментално таа има 1,4 милиони луѓе кои уживаат во нејзините фотографии, а кои воопшто не се поврзани со велосипедизам.

-Ние сме повеќе од самите тела, но тоа не значи дека треба да се срамиме од него – мудро порачува Лусија.

InterServer Web Hosting and VPS