ГОДИНИТЕ НЕ ИМ МОЖАТ НИШТО: И во седмата деценија изгледаат одлично во бикини

Младите звезди сакаат да се пофалат на социјалните мрежи со своите тела, особено кога се на некоја од егзотичните дестинации. Но, тие можат да им позавидат на своите постари колешки кој во бикини изгледаат одлично.

Една од нив е и Неда Украден која наскоро полни 69 години, а според фотографијата изгледа одлично.

-Зошто не би носела бикини? Моето тело изгледа пристојно според годините кои ги имам – рекла пејачката./ulica.mk

Неда Украден

Лепа Брена

Лидија Вукичевиќ

Мирјана Карановиќ

InterServer Web Hosting and VPS