Маја Беровиќ игра на сигурна карта, на сметка на својот сексапил

Пеjачката Маја Беровиќ со своите фанови на Инстаграм сподели слика во долна облека, која ги изненади сите.
Имаше и бројни позитивни коментари на сметка на нејзината линија.

Маја и овој пат е без маана, повторно заигра на сигурна карта, на сметка на својот сексапил.

InterServer Web Hosting and VPS