Изложба: Старата скопска чаршија во минатото

Во просториите на Skopje Urban Living Lab – (SkULL) во четврток (04.07) ќе се отвори изложбата на стари фотографии Старата скопска чаршија во минатото.

Изложбата е реализирана во соработка со Музеј На Град Скопје, а е во организација на „Лабараторија за урбано живеење – Скопје (SkULL)“, Град Скопје и Архитектонски факултет Скопје / Faculty of Architecture, UKIM.

Изложбата е дел од ROCK проектот кој е финансиран од Европската Унија од програмата Хоризонт 2020.

Изложбата ќе биде поставена од 4.07 до 4.09.2019.во просториите на „Лабараторија за урбано живеење – Скопје (SkULL)“, која се наоѓа на улица „Европска“ бр.11 во Старата скопска чаршија.

InterServer Web Hosting and VPS