Нов вд директор на Дрисла е поранешен КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ОД СДСМ за Бутел

Централниот регистар и официјално го впиша како вршител на должноста, директор на Јавното претпријатие Дрисла, Коста Начевски.

Него го именуваше Град Скопје.

Официјално, на страната на Централниот регистар е впишано и разрешувањето на досегашниот директор, Горан Ангелов,кој ја водеше депонијата додека со Дрисла стопанисуваше италијанска фирма, изминативе девет години.

Коста Начевски е поранешен кандидат за градоначалник на Бутел од редовите на СДСМ

InterServer Web Hosting and VPS