Еве што работела Брена пред да почне добро да заработува од пеење

Скоро сите јавни фаци пред да станат популарни и успешни во тоа што го работат се занимавале со дополнителна професија.

Најпознатата дадилка на естрадата од регионот е мега популарната Лепа Брена.

Кога започнала со студии во Белград, таа хонорарно работела како дадилка со цел да заработи за џепарлак и да им олесни на своите родители.

InterServer Web Hosting and VPS