Кетрин Зета-Џонс блесна во сребрена креација покрај Мајкл Даглас на SAG Awards

Кетрин Зета-Џонс заведува и во шестата деценија од животот. Холивудската актерка блескаше на синоќешното доделување на SAG Awards, каде присуствуваше заедно со својот сопруг Мајкл Даглас.

На сивиот тепих, 50-годишната ѕвезда се појави во сребрена креација со шлиц и разголен грб од Julien X Gabriela. Својот стилски избор, таа го надополни со сребрени сандали од Giuseppe Zanotti и накит од Lorraine Schwartz.

Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас

Кетрин и Мајкл се во брак од 2000 година и имаат две деца.

Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
Кетрин Зета-Џонс и Мајкл Даглас
InterServer Web Hosting and VPS