Актерот Петар Стругар првпат проговори за врската со пејачката Милица Тодоровиќ

Милица Тодоровиќ и Петар Стругар веќе неколку месеци уживаат во љубовта. На самиот почеток, пејачката и актерот ја криеја својата романса, а кога се дознаа за тоа, исто така молчеа, не сакајќи да откриваат многу. Меѓутоа, кога Петар првпат одлучи да открие малку повеќе детали, тој истакна дека „не постои правилник за вакви работи“, но „дека нешто се случило – се случило“.

“Искрено, ако имаше формула и правилник за тие работи, некој до сега ќе ги откриеше. Нема правила, нема формула. Што точно влијаеше, не можам да одговорам, но се случи нешто. Уште многу работи што сигурно влијаеле, но ние ќе разговараме за тоа друг пат “, рече Петар за српски Курир.

Патем, тој и Милица се запознале во еден коњачки клуб кога тој позајмил коњ за таа да направи ново видео. Пејачката сега е редовен гостин таму.

“Вистината е, се запознавме на снимањето на видеото на Милица, за што го позајмив својот коњ. Сепак, таа не започна да тренира, сепак нема храброст. Но, таа доаѓа редовно да ни прави друштво”, призна актерот, кој е голем љубител на животни, особено коњите.

Петар ја користи секоја прилика да се оддалечи од работата и брзиот градски живот во природа и со животни. Како што вели, таа изолација му помага да собере енергија за нови работни победи и предизвици што ги носи современиот начин на живот.

„Презадоволен сум, секој од нас има свој вентил, а тоа е дефинитивно мое. Верувам дека е многу важно што ги имаме нашите пет минути и нашиот мир“, завршува актерот.

InterServer Web Hosting and VPS