Сиа стана мајка

Славната пејачка во интервју посветено на нејзиниот музички соработник Дипло сподели дека стана мајка откако посвои момче.

Коментирајќи дека многу ја привлекува Дипло, таа вели:

„Голем дел од нашата врска се состои од обиди да немаме секс за да не ја уништиме нашата бизнис врска, затоа што тој е супер-дупер згоден. Годинава, му испратив порака и му реков ‘Еј, слушај, ти си еден од петте луѓе кои сексуално ме привлекуваат, но сега, откако одлучив да бидам сингл до крајот на животот и само што посвоив син, немам време за врска… Ако си заинтересиран за секс без обврски, побарај ме’“.

InterServer Web Hosting and VPS