Македонската пејачка си се пофали сама себеси – „Честито да ми е“

Македонската пејачка Сара Костадиновска или во јавноста позната како Сара Мејс, во моментов е на зимување со својот сопруг Димитар Атанасовски и ќерката Илина. Таа на Инстаграм се пофали дека успеала сама да запали оган во воие студени денови.

„Честито да ми е, сум знаела и јас да палам. Мојот прв огин“ напиша Сара на „Инстаграм“.

InterServer Web Hosting and VPS