Tвоите очи ме бакнуваат повеќе од било кои усни: Жешки фотографии на Анастасија

Семејството Ражнатовиќ за празниците е на Копаоник. Во планинаска идила уживаат и Цеца, Вељко и Богдана, но и Анастасија.

Иако денеска на социјалните мрежи таа споделуваше како семејството се забавува за време на празниците, вчера следачите на „Инстаграм“ ги почасти со жешки фотографии од тоалет.

Tвоите очи ме бакнуваат повеќе од било кои усни, напиша Анастасија, а под фотографиите доби многу комплименти.

InterServer Web Hosting and VPS