Емили Ратајковски: За среќа, открив дел од себе кој е многу поважен од сексуалноста

Емили Ратајковски на својот Инстаграм профил објавила фотографија во бикини на која има тек 14 години. Заедно со фотографијата напишала и значаен опис кој изненади многумина.

„Некогаш ја покажував оваа слика за да докажам дека на мене е се природно. Денеска сум тажна што воопшто постои. Бев само дете и би сакала некој тогаш да ме охрабреше да бидам повеќе од своето тело. Без оглед на тоа, се чувствувам охрабрено со својата сексуалност и со она што го покажувам на Инстаграм. За среќа, открив делови од себе кои се поважни од сексуалноста. Ако сега ова го чита некоја 14-годишна девојка, дека не се занимава со тоа. Читај многу книги и знак дека она што го гледаш на Инстаграм е само дел убави, комплицирани, човечки суштества“, напишала Ратајковски.

InterServer Web Hosting and VPS