Анастасија Ражнатовиќ пред пластичните операции

Ќерката на Цеца, Анастасија Ражнатовиќ, за само неколку години направи голема трансформација во својот изглед. Таа од девојче со тенки усни и крив нос, стана вистинска убавица.
Српските медиуми досега неколку пати пишуваа за нејзините пластични операции, но
Анастасија, како и нејзината мајка Цеца, ги негираа овое работи. Сепак, медиумите веќе објавија неколку нејзини фотографии од пред некоја година и денес, на кои се забележуваат естетските промени.

Текстот Анастасија Ражнатовиќ пред пластичните операции е превземен од Reporter.mk.

InterServer Web Hosting and VPS