Највредната Ферари колекција на автомобили оди на аукција

Досега имало доста големи и скапи аукции на автомобили. Но овој пат погледнете ја највредната приватна колекција на Ферари автомобили која ќе биде ставена на аукција, благодарение на британската аукциска куќа Gooding & Company.

Во оваа аукција ќе има различни ретки луксузни автомобили од брендот Ферари, започнувајќи од Ферари F50 до совршената Daytona Spider.

Уживајте!!

1995 FERRARI F50: $3,200,000 – $3,600,000

1972 FERRARI 365 GTB/4 DAYTONA SPIDER : $2,000,000 – $2,400,000

1960 FERRARI 250 GT SERIES II CABRIOLET: $1,300,000 – $1,500,000

2001 FERRARI 550 BARCHETTA : $400,000 – $500,000/friday.mk

InterServer Web Hosting and VPS