Луна Џогани раскина со своето момче па направи потег кој зачуди многумина

После многуте шпекулации за пропаднатата врска на Луна Џогани и Марко Миљковиќ, тоа што тој ја отследи од Инстаграм само ги подгреа сомнежите.

Од друга страна, таа не даде одговор на горливото прашање, но се спакува и објави на споменатата социјална мрежа дека ја напушта Србија.

Во тоа време, Марко преку својот профил откри дека ги сака дождливите денови додека се вози низ Белград, а потоа се побуни откако дозна дека ги губи следачите поради драмата која никако да се стиши.

Ни едниот ни другиот се уште јавно не се огласија за прекинот на врската. Тие не одговорија ни на бројните прашања на фановите кои постојано се интересираат за тоа.

InterServer Web Hosting and VPS