На Боки 13 му откажал левиот бубрег

Му откажа левиот бубрег на Бојан Јовановски познат како Боки 13, обвинет во аферата „Рекет“, пренесува „Слободен печат“.

Самиот Јовановски, но и неговиот адвокат од судските власти бараа затворскиот притвор да му биде заменет со домашен, токму поради нарушеното здравје, но тоа барање беше одбиено.

InterServer Web Hosting and VPS