Времен сообраќаен режим на улица „Бихаќка“

Градот Скопје ги известува граѓаните дека поради завршно асфалтирање на ул. Бихаќка, сообраќајот денеска ќе биде затворен во двете насоки на еден дел од улицата Бихаќќа, и тоа на потегот од ул.Востаничка до влезната капија на МВР. Асфалтирањето ќе трае 24 часа, а сообраќајот ќе биде пренасочен по околните улици.

Град Скопје апелира до сите учесници во сообраќајот да бидат трпеливи и да ја почитуваат поставената сигнализација, како и да ја приспособат својата брзина на движење според условите на патот.

InterServer Web Hosting and VPS