Џенифер Лопез во венчаница

Џенифер Лопез се појави во елегантна венчаница на улиците во Њујорк. Никој не очекуваше дека ќе ја види во венчаница, бидејќи не беше познато дека Алекс и таа го одредиле датумот за венчавката.

Всушност Џенифер Лопез ја снима романтичната комедија „Маррѕ ме“, па во Њујорк е видена во венчаница, но само за потребите на филмот.

InterServer Web Hosting and VPS