“Одисеа” е новата песна на Слаткар

„Одисеа“ е новата песна на Слаткаристика, за која го објави и видеото. Текстот е на Слаткар, а  аранжманот на  неговиот долгогодишен соработник Иван Иванов – Ивајо.
Песната беше објавена вчера на официјалниот Јутјуб канал.

Текстот “Одисеа” е новата песна на Слаткар е превземен од Reporter.mk

InterServer Web Hosting and VPS