Нов пожар вечерва во Скопје- на ова место пожарникарите се борат со огнената стихија!

Активен пожар вечерва има во селото Коњаре, Општината Петровец, информираат од Противпожарната единица од Скопје.

– Пожар во село Коњаре, Општина Петровец. Работиме на терен. За повеќе информации ќе ве известиме подоцна, објави на Фејсбук страницата Противпожарната единица од Скопје.

Пожар денеска имаше и во близина на скопското село Бардовци кој, како што информираат од Противпожарната служба комплетно е локализиран.

Информација!!!!ПОЖАР во с.Коњаре о.Петровец работиме на терен за повеќе информации ке ве известиме подоцна

Posted by Пожарна Скопје on Wednesday, September 18, 2019
InterServer Web Hosting and VPS