Луда снимка од Блеград: Мајка вози, а детето седи на прозор (ВИДЕО)

Шокантна снимка емитувала српската телевизија „Прва“ на која се гледа мајка која вози, а на совозачкиот прозор седи дете.

Оваа снимка е направена во Белград, а авторот на снимката наведува дека жената возела со околу 50 км на час.

Од комитетот за безбедност велат дека тоа воопшто не е необично, па баш и поради такви случаеви ставен е и нов закон за безбедност во кој се вли дека ниту еден дел од телото не смее да биде навор од автомобилот додека е во движење.

InterServer Web Hosting and VPS