Јанушев: Ќе коалицираме со сите што ќе ја прифатат нивната изборна програма

    0

    ВМРО-ДПМНЕ ќе коалицира со сите што ќе ја прифатат нивната изборна пропграма вели генералниот секретар на партијата Игор Јанушев за емисијата „Трилинг“.

    После предвремените избори  исклучува било каква  широка коалиција со СДСМ.
    Вели, убедени се дека ќе победат. Во моментов, според Јанушев партијата  разговара со албанските партии.