-7.2 C
Skopje
Thursday, February 9, 2023

ФАМИЛИЈА КЛАРКОВСКИ

Најчитани вести

Со задоволство ќе ве запознаеме со овој дражесен бенд, формиран во ерата на карантинот. Колт (таткото, на гитара) и Обри (мајката, снима) имаат три деца и вишокот пандемиско време го користат на најубав можен начин – вежбајќи песни. Убедливо најголема ѕвезда е малата. Чист дестилат од ведрини и радости.

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести