14.8 C
Skopje
Saturday, October 23, 2021

Утре прекини на струја во неколку скопски општини

Најчитани вести

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа,  без електрична енергија ќе останат следните корисници: 

Hа ден 06.10.2021 година (среда)  :      

  • од 08:00 до 10:00 часот,   корисниците од фирма Џонсон Мети -индустриска зона Бунарџик (општина. Илинден)
  • од 12:00 до 14:00 часот,  корисниците  од фирмите- Гранд Експорт, Монмар, Тосама Трејд, Хавеп, Текспорт, Живинарска Фарма Кадино, Розенберг, Плантекс, Индустриска зона Марино  улиците ул. 500, ул.537 ,ул.528, ул.529, ул.517, ул.501, ул.532, зградите во Марино, Фирма Јуроп Сок – индустриска зона Чојлија, населба Јака – Илинден  (општина Илинден)
  • од 10:05 до 13:30 часот,  корисниците  од   ул. Никола Русински зграда број 3, број 3а, број 3б, кафе Флуид и околните потрошувачи  (општина.Карпош)
  • од 10:00 до 12:00 часот,  корисниците  од индустриска зона Бунарџик, фирми Ван Хол, Дура 1 и 2, Мурат, Пурпласт, Герешајмер (општина Илинден)
  •  од 10:00 до 15:00 часот,   корисниците од дел од ул. Горноврановска (општина Аеродром)
  • од 08:00 до 15:30 часот,   корисниците од  ул. 380, дел од ул. Славеј Планина (општина Чаир)
  • од 09:00 до 14:00 часот,   корисниците од дел од ул. Димо Хаџидимов, дел од ул. Марко Орешковиќ  (општина Кисела Вода)
  • од 09:00 до 13:00 часот,   корисниците од ул. Стив Наумов бр. 69 и 69а (општина Центар)

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com