-1 C
Skopje
Saturday, January 16, 2021

Уставните судии утре на колегиум ќе дискутираат за членот 353 од КЗ

Најчитани вести

Претседателот на Уставниот суд Сали Мурати за утре закажал колегиум со судиите, на кој детално ќе дискутираат по иницијативата за членот 353 од кривичниот законик, кој се однесува за злоупотреба на службената положба.

По овој предмет уставните судии дискутира на последната седница, а гласањето беше одложено за следната седница.

Повеќе вести

- Advertisement -

Најнови вести