16 C
Skopje
Tuesday, May 11, 2021

ТУК ќе ги презентира барањата за мерки за поддршка на угостителскиот сектор

Најчитани вести

Туристичко-угостителската комора (ТУК) на прес-конференција денеска ќе ги презентира барањата за мерки за поддршка на угостителскиот сектор поради штетите предизивикани од корона-кризата.

Ставовите на ТУК ќе ги изнесе потпретседателот Мартин Ангеловски

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести