21.8 C
Skopje
Friday, July 30, 2021

Теута Арифи ги следеше работите за реконструкција на Гимназијата во Тетово

Најчитани вести

Тетово, 12 март – Градоначалничката на Тетово, Теута Арифи денес ги следеше работите за реконструкција на Гимназијата во Тетово.

Започна целосната реконструкција на внатрешните простори и училниците во гимназијата во Тетово.

Училниците се малтерисани, вратите се заменети, а осветлувањето на училиштето е модернизирано, додека заврши регулацијата на училишниот двор, бекатонизацијата на паркингот и уредувањето на конференцискиот простор.

Работите се во тек, а досега се инвестирани 9 милиони денари, а уште повеќе се очекува да бидат обезбедени со ребаланс на буџетот на општина Тетово.

https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести