7 C
Skopje
Thursday, February 25, 2021

Студентите и ги предадоа клучевите на ректорката од зградата на Ректоратот

Најчитани вести

Cтудентите од Здружението „Еден од пет милиони“ му ги врачија на ректорот на Белградскиот универзитет Иванка Поповиќ клучевите на зградата на Ректоратот, со што се стави крај на блокадата на таа зграда, јави Бета.

Студентите ја држеа зградата на Ректоратот во блокада 12 дена, барајќи да се испита докторатот на министерот за финансии Синиша Мали.

Транспарентот „Блокада е во тек“ е отстранет и заменет со нов – „Не ја даваме ректорката“

Повеќе вести

- Advertisement -

Најнови вести