1.8 C
Skopje
Sunday, January 29, 2023

Современ пристап при третман на воспаление на мочен меур-цистит

Најчитани вести

Воспалението на мочниот меур или циститис е бактериска инфекција особено фрекфентна кај жените во репродуктивна возраст, при што дури 2/3 од жените го имаат овој проблем барем еднаш во животот.

Најчести симптоми на воспаление на мочниот меур: – Честа и неодложна потреба за мокрење – Чувство на пецкање или болка при мокрење – Ноќно мокрење – Болка над срамната коска – Болка при сексуален однос – Заматена или темна мокрача поради присуство на крв – Непријатен мирис на урината

Единствена комбинација со Д-маноза и S.Boulardii која ефикасно делува во лекувањето на E.Coli

Една кеса UriRoyal содрши Д-маноза (2g), S. Boulardii (10 милијарди) и арона на брусница.

Д-маноза делува на едноставен начин така што гради цврсти врски со површинските израстоци на бактеријата E.coli. Бактериите на E.coli кои се поврзале со Д-манозата се исфрлаат од телото со мокрење.

S.Boulardii ja враќа рамнотежата на дигестивниот систем на тој начин што ги штити добрите бактерии и го забрзува опоравувањето на цревната микрофлора после земање на антибиотици.

Предности на UriRoyal кесите се:

– Брзо и лесно ги намалува тегобите – Одлична подносливост – нема несакани ефекти – Погоден за: деца над 3 години, Ттрудници, доилки, дијабетичари – Единствена комбинација- (Д-маноза + S.Boulardii) – Пријатен вкус – арома на брусница – Едноставна примена- прашокот лесно се раствора во вода

Аптека ДНА АННИ ФАРМ ве советуваат во насока на третман и превенција од повторувачки цистити да користите UriRoyal кеси

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести