1.8 C
Skopje
Saturday, February 4, 2023

Седница на Државната комисија за спречување на корупцијата

Најчитани вести

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска ќе ја одржи 49-тата седница. На дневен ред, покрај разгледување на предмети по кои постапуваат, е и избор на генерален секретар на ДКСК.

Од ДКСК информираат дека поради активностите поврзани со адаптирање на просторот на новата адреса „Пресвета Богородица” број 3, Скопје и активирањето на информатичката опрема која се уште е во тек, не се е во можност да обезбедат услови за присуство на јавноста.

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести