4.8 C
Skopje
Sunday, April 2, 2023

Сега и Австрија е против забраната за мотори со внатрешно согорување во ЕУ: Зависноста од Кина станува голем проблем…

Најчитани вести

Ако Австрија го задржи својот став, германскиот министер за транспорт Фолкер Висинг (FDP) ќе има уште еден поддржувач на ниво на ЕУ

Најнови вести