1.8 C
Skopje
Sunday, January 29, 2023

РОБОТСКА РАКА НАПРАВЕНА СО 3D ПЕЧАТАЧ МОЖЕ ДА ИГРА NINTENDO

Најчитани вести

Роботите во иднина ќе стануваат сѐ помали, попаметни, помеки, пофлексибилни и поразноврсни, а еден пример за „мека роботика“ потекнува од Универзитетот во Мериленд. Станува збор за роботска рака изработена со…

Роботска рака направена со 3D печатач може да игра Nintendo е превземен од USB.mk.

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести