1.8 C
Skopje
Saturday, February 4, 2023

Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота

Најчитани вести

Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 31 07 2021

Почеток Краj КЕЦ Адреса
2021-07-31 08:00:00 2021-07-31 14:00:00 Скопје Васил Главинов КАДИНО – Ул. Новопланирана 1, 3 и 11
2021-07-31 05:30:00 2021-07-31 13:00:00 Скопје Васил Главинов ул. Мост Илинден на потег од школото до општина Илинден

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести