33.8 C
Skopje
Tuesday, August 3, 2021

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ отворија пратенички канцеларии за средби со граѓаните

Најчитани вести

Денеска пратеници од ВМРО-ДПМНЕ отворија пратенички канцеларии за средби со граѓани низ цела Македонија.

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за подобра Македонија со овој чекор пристапува уште еден чекор поблиску до граѓаните. Нашата цел е да ги слушнеме граѓаните, да им ја понудиме нашата помош и потенцијал како партија и пратеничка група, со цел решавање на проблемите од секојдневието.

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести