15.8 C
Skopje
Saturday, October 1, 2022

Парис Хилтон се омажи: „Mоето засекогаш почнува денес“

Најчитани вести

Парис Хилтон го врза јазолот со претприемачот Картер Реум на раскошна церемонија на имотот на нејзиниот покоен дедо во Бел-Ер.

На ѕвездениот настан присуствуваа гости од А-листата, меѓу кои Ема Робертс, Ешли Бенсон и Бејби Реџа.

40-годишната наследничка на синџирот луксузни хотели „Хилтон“ ја потврди веста со тоа што се огласи на „Инстаграм“ по церемонијата за да сподели прва фотографија во својата невестинска тоалета, креација на Оскар дела Рента.

„Моето засекогаш почнува денес… 11.11… штотуку венчани. Засекогаш Хилтон-Реум“, ѝ даде наслов на објавата, на која блеска пред камерата додека го држи превезот на лицето.

Парис и Картер ја објавија својата свршувачка во февруари по едногодишна врска.

https://www.facebook.com/v2.12/plugins/like.php?action=like&app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df23d242a8b5378%26domain%3Dmakfax.com.mk%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fmakfax.com.mk%252Ff249cab13a660d%26relation%3Dparent.parent&container_width=10&href=https%3A%2F%2Fmakfax.com.mk%2Fzanimlivosti%2F%25d0%25bf%25d0%25b0%25d1%2580%25d0%25b8%25d1%2581-%25d1%2585%25d0%25b8%25d0%25bb%25d1%2582%25d0%25be%25d0%25bd-%25d1%2581%25d0%25b5-%25d0%25be%25d0%25bc%25d0%25b0%25d0%25b6%25d0%25b8-m%25d0%25be%25d0%25b5%25d1%2582%25d0%25be-%25d0%25b7%25d0%25b0%25d1%2581%25d0%25b5%25d0%25ba%25d0%25be%25d0%25b3%25d0%25b0%2F&layout=button&locale=en_US&sdk=joey&share=true&show_faces=false&size=small

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com