21.8 C
Skopje
Tuesday, June 15, 2021

Панини објави, наскоро доаѓа албумот со сликички за Европското првенство

Најчитани вести

Албумот на Панини за Европското првенство на кое за првпат ќе ја има и Македонија во нашата земја ќе почне да се продава од 5. април.

За првпат во историјата македонската репрезентација се наоѓа во албум со сликички од големо натпреварување, па интересот во нашата држава за албумот на Панини ќе биде огромен.

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести