0.8 C
Skopje
Sunday, January 23, 2022

Одложена е 51 седница на собранието која требаше да се одржи во 11 часот

Најчитани вести

Одложена е седницата на Собранието која требаше да се одржи во 11 часот .Инаку на дневен ред се повеќе предлог-законски решенија од различни области.

Пратениците треба да ги разгледаат и да гласаат по предлог-одлуката за испраќање припадник на армијата на македонија за учество во меѓународната операција на Европската унија „Алтеа“, во Босна и Херцеговина,законот за изменување и дополнување на законот за трговија,, законот за превоз на опасни материи во патниот и железничкиот сообраќај,

На дневен ред на оваа седница се и предлог-законот за заштита на физичките лица во врска со обработката на личните податоци за цели на спречување, истрага, откривање или гонење на кривични дела или за извршување на кривични санкции, предлог-законот за академија за судии и јавни обвинители и други предлог закони.

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com