2.8 C
Skopje
Tuesday, December 7, 2021

Нумеролошката анализа на вирусот КОРОНА открива нешто застрашувачко

Најчитани вести

Науката за броевите може да ги претвори сите појави во кодови и да открие скриени значења …

Нумеролошката анализа често открива подлабоки, скриени значења и ни кажува многу за луѓето и феномените околу нас. Исто како човечките судбини и датумите на раѓање, нумеролошката анализа на вирусот корона исто така открива многу за него и неговата иднина.

Нумеролошкото тестирање на корона вирусот вклучува додавање на збирот на бројот на букви во името на вирусот (c + o + r + o + n + a = 6) и збир на позициите на секоја буква во азбуката (3 + 15 + 18 + 15 + 14 + 1 = 66). Со додавање на првиот број пред збирот на позициите на буквите во азбуката, го добиваме бројот 666.

Трите шестки се нарекуваат и „ѓаволски број“ и го претставуваат бројот на злото.

Овој број се смета за сатански, бидејќи тоа е обратна комбинација на бројот 999, што како нумеролошка комбинација претставува врвна духовна и световна моќ, финализација и сила.

Затоа, неславната комбинација 666 го претставува сатаната, изопачена енергија, деструктивност, зло, но всушност Шестката е под власта на Венера, што е симбол на секој вид уживање, најмногу уживање од физички вид, но и емотивност .

Познато е дека бројот 666 ги означува непријателските сили, сили кои се спротивставуваат и се бунат против Создателот. Во Светото писмо, во книгата Откровение, овие сили се отелотворени во неколку ѕверови, а на едно место тој број е, иако малку нејасно, поврзан со еден од нив.

– Тука постои мудрост. Кој има ум, нека го пресмета бројот на ѕверот: бидејќи бројот на човекот и неговиот број се шестотини шеесет и шест – стои во Светото писмо.

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com